Grote renovatie

Geen professionele klusser in Nederland die Makita niet kent. Herkenbaar aan het teal-blauwe gereedschap en het rode label. In de afgelopen jaren zijn er onder de Makita vlag veel nieuwe innovaties op de markt gebracht. Allemaal met hun eigen vormtaal en uitzonderingen. Tijd om de visuele merkidentiteit weer strak te trekken. Een grondige renovatie.

Herkenbare taal

Op basis van bestaande middelen hebben we de vormtaal van Makita opnieuw gedefinieerd. Elke kleur, header en vorm heeft een eigen rol te vervullen. Zo ziet een actie er uit en zo laten we een klusser aan het woord. Met de vernieuwde merkidentiteit gaan we alle middelen opnieuw ontwikkelen.

Nieuwe tools

In het ritme van de marketing kalender rollen we de Makita vormtaal uit over alle middelen. Stuk voor stuk, middel voor middel. Intussen hebben we nieuwe magazines, POS-materiaal,  een productcatalogus en campagne materiaal ontwikkeld. Gelukkig valt er nog genoeg te klussen.

Makita hadden we nooit zo mooi kunnen maken zonder Tycho Merijn Roest.

Ook zo’n klus?

Ook een merk dat toe is aan een grondige renovatie? Wat we voor Makita kunnen, kunnen we ook voor jouw merk. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom een keer gezellig langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x