D’n Ergon

In Eindhoven en omgeving kent iedereen “D’n Ergon”. Het is van oudsher het sociale werkbedrijf van de regio. Maar d’n Ergon is niet meer. Het nieuwe Ergon is er voor iedereen die op zoek is naar werk en nu in de bijstand zit. Het is de centrale balie voor werk in de regio Eindhoven. Aan ons de vraag om dat verhaal te gaan vertellen. Met een nieuwe positionering, pay-off, visuele identiteit én campagne.

Werk voor iedereen

Werk voor iedereen! Dat is de belofte & pay-off van het nieuwe Ergon. Jong of ervaren, denker of doener. Fulltime, parttime, gedetacheerd of beschut. Tien jaar in de bijstand of zestig procent loonwaarde. Het begint met werk. Werk zorgt voor brood op de plank. Maar werk zorgt ook voor meer eigenwaarde, onafhankelijkheid en perspectief. Werk is de basis. Niet alleen omdat het broodnodig is, maar ook om (weer) het gevoel te krijgen dat je er toe doet.

Centrale balie

De nieuwe, gecombineerde opdracht van Ergon is herkenbaar in de twee even grote vormen van het beeldmerk. De ronde symmetrie is als een balie. Niet een balie die de weg blokkeert zoals een (dwars) loket, maar een balie waar je langs komt. Op weg naar werk. Het Ergon beeldmerk speelt een belangrijke rol in alle uitingen van de nieuwe visuele identiteit. De nieuw bestickerde auto’s ga je zeker tegenkomen als je af en toe in Eindhoven rondrijdt.

Ergon hadden we nooit zo mooi kunnen maken zonder Bart Sparnaaij, Astrid Huis en Lars Kuijpers

Ook een iconisch merk?

En een nieuw verhaal te vertellen? Wat we voor Ergon kunnen, kunnen we ook voor jouw iconische merk. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x