Grote
Schoonmaak

ICS Groep is uitgegroeid tot een van de grote spelers in de schoonmaakbranche. Door verschillende overnames paste de oude propositie niet meer bij ICS Groep. Er was overduidelijk behoefte aan een grote schoonmaak! Met als gevolg een herpositionering en nieuwe uitstraling.

Samen elke
dag beter

ICS Groep is een facilitair familiebedrijf met een ware topsportmentaliteit. Ondernemend en met een gezamenlijk doel voor ogen: Samen winnen. Het is nooit perfect en kan dus altijd beter, slimmer of efficiënter. Daarom doen we het samen elke dag beter!

Het menselijke
Aspect

‘Samen elke dag beter’ leidt tot bijzondere innovaties, nog slimmere processen en automatisering van de kleinste details. Maar hoe meer we bezig zijn met innoveren en automatiseren, hoe meer we de balans met menselijke aspect moeten bewaken. Dit hebben we verwerkt in het nieuwe logo, een moderne vorm van Ying & Yang.

Frisse
uitstraling

Samen met de contrasterende kleuren zorgt het nieuwe logo voor een compleet nieuwe uitstraling. En die is overal terug te zien. Nieuwe kleren. Nieuwe auto’s. Briefpapier. Nieuwe stofzuigers, een compleet nieuwe website en nog veel meer!

ICS Groep hadden we nooit zo mooi kunnen maken zonder Emmely van Mierlo & The Distrikt

Verandering?

En een positionering die niet meer past? Wat we voor ICS Groep deden kunnen we ook voor jou merk. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom gezellig langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x