Toys for boys

Emoss ontwikkelt aandrijflijnen voor vrachtwagens. Volledig CO2 neutraal. Aangedreven door de zon, waterstof of batterijen. Daarmee is Emoss uniek in de wereld en koploper in de industrie. Zo’n merk verdient een podium en de uitstraling van een gamechanger. Samen met Emoss ontwikkelden we een nieuwe positionering, bedachten we de pay-off en brachten we het merk tot leven. 

Future inside

Iedere aandrijflijn die Emoss ontwikkelt en inbouwt heeft een belofte in zich. Van kracht en efficiency, maar ook de belofte van een duurzame toekomst. Een toekomst die maakbaar is, die ontwikkeld wordt voor en met de klanten van Emoss. Die belofte hebben we verwoord met de pay-off Future Inside. Met een knipoog naar Intel, natuurlijk. 

Exploded views

Ons land loopt behoorlijk voorop in de auto-industrie. Van dat innovatieve imago wil Emoss – uit Oosterhout – graag gebruik maken. En dus combineren we het Nederlandse oranje met de belofte die Emoss maakt richting klanten en de planeet. Om het allemaal iets concreter te maken, laten we de Emoss techniek zien met gepolijste exploded views.

Emoss hadden we nooit zo mooi kunnen maken zonder Raoul Hollants en Enorm.

Game changer?

En verdient je merk een groter podium? Wat we voor Emoss kunnen, kunnen we ook voor jou merk. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom gezellig langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x