contact klokgebouw@2x
call now
contact klokgebouw@2x
call now

Mooie merken

Sinds 2017 hebben we bieren geïntroduceerd, elektrische vrachtwagens gepositioneerd, Eindhovense iconen opnieuw gelanceerd en complete verpakkingslijnen gemaakt. Voor zo’n jong en klein clubje hebben we best al een paar hele mooie dingen gemaakt. Al zeggen we het zelf.

Hallo!
Wij zijn Lauda

Bij Lauda creëren, positioneren, ontwerpen en ontwikkelen we merken. Je kunt bij onze studio in het Klokgebouw van Eindhoven terecht voor een merkstrategie, visuele identiteit, huisstijl, verpakkingslijn en alle mogelijke communicatie-middelen.

Wasstraat
voor merken

Je merk is geen naampje of een logo. Je merk zit verankerd in de cultuur, de producten, diensten en vooral de mensen. Maar diezelfde mensen lopen elke dag hun eigen merk voorbij, ze gebruiken het als een sticker in plaats van een richtinggevende tool. Het merk verstoft en wordt bedolven onder verkooppresentaties en interne politiek. Lauda is als een wasstraat. We zuigen, we stoffen en we polijsten. We zorgen ervoor dat je merk weer glanst. Als een malle.

Studio Lauda is pas een paar jaar oud en zo gedragen we ons ook. Toch hebben we samen al behoorlijk wat merken mooier gemaakt. In ons team zit ruim 100 jaar bureau-ervaring. Wil je jouw ervaring er bij optellen of er juist gebruik van maken? Check dan onze jobs.

Niet alles
voor de klant

We willen ook af en toe dingen ‘for good’ doen. Gewoon omdat we dat belangrijk vinden. Dingen in het belang van ons vak, voor de mooie stad Eindhoven of voor de maatschappij. Zo organiseren we 18 januari 2021 de verkiezing voor de Beste Brabantse Marketeer. Samen met Markteffect, Licht en Enorm. Ook doen we als team vol overgave mee aan de Pro Bono dag van Samen voor Eindhoven.

 

Koekje erbij?

Koffie of thee met een koekje serveren we in onze studio op de tweede verdieping van het iconische Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. Onze ingang zit recht onder de klok.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

 

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

 

OV: Het beste ga je via station Strijp S. Als je uit de trein stapt, zie je de klok al.

 

Auto: Dichtstbijzijnde parking is P Klokgebouw of Parkeergarage ‘Om de Hoek’. Je auto staat dan aan de andere kant van het Klokgebouw.

© 2017 – 2023 Studio Lauda | All Rights Reserved | Privacy & Terms | Cookie verklaring