Nieuwe merkcampagne voor Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs over de schaduwkanten van het ondernemen

 

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs start in mei met de campagne Zicht op Zaken. Een campagne over de schaduwkanten van het ondernemen. Jaap Jongbloed gaat in gesprek met een reeks ondernemers om te horen waar ze wakker van liggen, hoe ze ondernemerskansen aanpakken maar ook hoe ze ondernemersrisico’s voorkomen.

 

Liesbeth van Zeeland, manager marketing en communicatie Zicht adviseurs: “In deze campagne geeft Zicht een podium aan haar klanten en zetten we zowel de mooie als de minder mooie kanten van het ondernemen in de spotlight. Zicht wil met deze campagne een andere kijk bieden op ondernemerschap waarbij durven, doen en waarheid de speerpunten zijn.”

 

Centraal in de campagne staat een serie videopodcasts over echte ondernemers, waarbij de rafelrandjes van het ondernemerschap worden opgezocht. Het gezicht van de campagne is Jaap Jongbloed, die de interviews voor zijn rekening neemt in zijn vertrouwde betrokken stijl. Hij zal gedurende de looptijd van de campagne regelmatig nieuwe ondernemers aan de tand voelen, waardoor uiteindelijk een breed ‘zicht op zaken’ ontstaat.

 

Primair doel van de campagne is het creëren en verhogen van de naamsbekendheid van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Daarbij is gekozen voor een langlopende campagne met inzet van zorgvuldig op elkaar afgestemde middelen, waaronder videopodcasts en diverse offline en online uitingen, inclusief social media. Middelen die elkaar versterken om tot een maximaal bereik te komen. Voor deze campagne wordt samengewerkt met Lauda (voor strategie en creatie) en met DPG Media Groep (voor de mediaplanning, -uitrol en -executie).

 

Met deze campagne door ondernemers voor ondernemers deelt Zicht de inzichten van haar eigen klanten met ondernemend Nederland. Hierbij maakt Zicht niet alleen inzichtelijk waar de risico’s liggen, maar vooral ook waar ze niet liggen. Op die manier wil Zicht samen met de ondernemer beschermen wat voor hen van waarde is.

Verantwoordelijk voor de campagne

Klantzijde | Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs:
Liesbeth van Zeeland, manager marketing & communicatie
Juliëtte Fiedeldij-Klok, senior communicatiemanager


Bureauzijde | Lauda:
Huib Dieltjens en Henry van den Baar, creatie
John Sluijter, strategie


Mediabureau | DPG Media Groep:
Jorick van der Vlies, accountmanager
Boudewijn van Vianen, accountmanager


Meer informatie ?

Voor meer informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met John Sluijter
via john@studiolauda.com of 06-54223899

© 2017 – 2022 Studio Lauda | All Rights Reserved | Privacy & Terms | Cookie verklaring