Select Page

Wij zijn lauda, aangenaam

wij zijn lauda, aangenaam

DESIGN STUDIO VOOR MERKEN

In het iconische Klokgebouw van Eindhoven bedenken, positioneren, ontwerpen en ontwikkelen we merken. Je kunt bij ons terecht voor een merkessentie, visuele identiteit, huisstijl, verpakkingslijn en communicatiemiddelen.

Je merk is geen naampje of logo. Je merk zit in de cultuur van je bedrijf, de producten, diensten en vooral de mensen. Maar diezelfde mensen lopen elke dag hun eigen merk voorbij, ze gebruiken het als een plakplaatje in plaats van richtinggevend instrument. Het merk verstoft en wordt bedolven onder verkooppresentaties, interne politiek en verbetertrajecten. Bij Lauda spelen we vaak de rol van mijnwerker. Op zoek naar de diamanten in je organisatie. Die zitten er al, we moeten ze alleen weer vinden, slijpen en oppoetsen.

Fahrida van West

Client Services Manager

Joris van der waart

Business Director

Janne Toonen

Producer

Krijn Smits

Creative

Henry van den Baar

Creative

Rolf Garritsen

Creative

Grad Peters

Creative

Mike de Koning

Photo & Video

Studio Lauda is pas anderhalf jaar oud en zo gedragen we ons ook. Toch hebben we samen al behoorlijk wat relevante ervaring opgebouwd als het gaat om het mooier maken van merken. In het team van Studio Lauda zit ruim 13 jaar marketing en ongeveer 94 jaar bureau-ervaring. Wil je jouw ervaring er bij optellen? Check dan onze jobs.