Select Page

MAAR WIJ HEBBEN…

MAAR WIJ HEBBEN…

RESTYLE DOMMELSCH

Iedere Nederlander kent Dommelsch, maar steeds minder mensen drinken het. Bij de brouwerij vinden ze dat jammer. En wij ook. Een trots Brabants merk met zo’n goed en eerlijk pils verdient een groot publiek. Samen met onze vrienden van AB InBev hebben we de positionering scherp gezet en de klassieke pay-off in ere hersteld. Het nieuwe logo en de nieuwe verpakkingslijn hebben we gebaseerd op één van de eerste Dommelsch etiketten ooit ontworpen.

COMMUNICATIE

De harten van een groot publiek herover je niet zomaar. Dat gaat in kleine stapjes. Met een lokale outdoor campagne, een inhaker in JFK magazine en met een slimme sponsordeal waarmee we het Dommelsch merk koppelen aan het beste excuus om pils te drinken: darten. Daarmee zijn er natuurlijk nog (lang) niet.

OOK EEN MERK DAT EEN GROTER PUBLIEK VERDIENT?

Wat we voor Dommelsch kunnen, kunnen we ook voor jouw merk. Eerst je merk scherp vastklikken op 1 A4-tje en vervolgens superconsistent uitrollen over alle mogelijke touchpoints.Bel eens met Fahrida: 0611196484. Of kom eens langs bij ons iconische Klokgebouw.

Dommelsch hebben we zo mooi kunnen maken dankzij MisterGiant en NoPoint studio’s.

Nog meer inspiratie?

Geen potje

Boon

High end design

Culimaat

Kracht van herhaling

De Digitale Drukker

Familie trots

Kuijzer & Kuijzer

Bieren om te vieren

TivoliVredenburg

Eat, Drink, Enjoy

Welp