Studio
Sereen

Als je gaat winkelen, dan moet het ook echt een uitje zijn. Daarom maken wij van winkelen is iets bijzonders. Barista koffie, een goeie borrel, styling advies, thema-avonden en een ruime tuin als oase van rust. Dat is de unieke beleving wij bieden.

Valkenswaardse
Flair

Een unieke cocktail van Via Rizzoli, SoFo en de 9 Straatjes met een goeie portie Valkenswaardse flair. Sereen is een winkel in hartje Valkenswaard waar je terecht kunt voor een unieke combinatie van internationale mode & accesoires, betaalbaar design en lokale kunst.

Serene
Uitstraling

De uitstraling van Sereen hebben we bewust ingetogen gelaten. Kalm, harmonieus en zelfbewust. De ‘collectie’ is het winkelconcept en ondersteunt de winkelervaring, die ten allen tijde bovengeschikt is. Een soort internationale art gallery zonder de Valkenswaarde roots uit het oog te verliezen.

Ook een winkel?

Maar nog geen idee hoe je van al je ideëen een concept maakt? Wat we voor Sereen deden, kunnen we ook voor jou merk. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom gezellig langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x