Van Arpa…

Verscholen in de bossen van Veldhoven ligt een opleidingsinstituut voor de bouw. Al bijna 25 jaar onthullen de ‘arpisten’ de geheimen van LEAN-management aan directeuren en managers uit de bouw. Maar Arpa doet veel meer dan trainen en de naamgevers van het bedrijf zijn al een paar jaar weg. Tijd voor een nieuwe naam en een nieuw verhaal.

Naar…

LearningWaves maakt bedrijfsprocessen slimmer. Dankzij training van de betrokken mensen is de verandering niet eenmalig; het is een duurzame verbetering. Make Brighter Business is de belofte die we bedachten voor het nieuwe LearningWaves. Slimme LEAN-processen en een duurzame transformatie staan centraal. Training is niet meer de enige activiteit; het is een belangrijk bewijs voor de nieuwe propositie.

Waves of change

Innoveren begint met mensen. Iedere verandering begint met die ene held in je organisatie die ziet dat het beter kan. Met een nieuw geluid dat aanstekelijk resoneert en de juiste ondersteuning ontstaan er golven van gerichte verbeteringen.

LearningWaves hadden we nooit zo mooi kunnen maken zonder: Astrid Huis & Lameco.

Toe aan verandering?

Past je positionering niet meer op je realiteit? Of ben je klaar met je bedrijfsnaam? Wat we voor LearningWaves kunnen, kunnen we ook voor jouw merk. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x