Familietrots

Vader en zoon Kuijzer zijn al meer dan 10 jaar aan het ondernemen in de cosmetische industrie. Na jaren van research lanceerden ze in 2019 een product waar ze zo trots op zijn dat het hun eigen familienaam mag dragen: Kuijzer & Kuijzer Handmist. Samen ontwikkelden we de positionering, productnaam, visuele identiteit en packaging. 

Elite Handmist

Anti-bacteriële handsprays zijn er genoeg. Voor een euro bij de kassa in de Action. Handmist is niet alleen anti-bacterieel, het verzorgt ook je huid. Dankzij dat unieke verzorgende aspect, kunnen we de handspray van Kuijzer en Kuijzer premium positioneren. Van de Action naar de internationale parfumerie en van bonuskorting naar premium pricing. 

Amsterdam – Jaipur – Seoul

Bij een premium positionering hoort een premium verpakking (en refill) die niet misstaat naast de lipstick en het make-up spiegeltje van Aziatische powervrouwen. De verschillende geuren van de Handmist hebben we gekoppeld aan het gevoel van kosmopolitische steden.

Ook een nieuw product?

Zit je op dé innovatie van het jaar en kun je wel wat hulp gebruiken met de eerste marketing stappen? Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom gezellig langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x