Knappe
Werkschoenen

Een veiligheidssneaker van Nederlandse bodem die je voeten veilig houdt en er ook nog eens goed uitziet. DTCH combineert werkschoenen met mode, en maakt een einde aan het tijdperk met lelijke werkschoenen.

Work Pretty

DTCH is er voor studenten die er goed uit willen zien op hun werk. Aan de ene kant zijn we een merk. Aan de andere kant zijn we ook nog steeds een veiligheidsschoen. Die tegenstelling vangen we in de pay-off: Work Pretty. Work omdat je met ons in de modder moet kunnen staan. Pretty omdat je er goed uit wilt zien op je werk.

Work in progress

Wat begon als een ‘simpel’ idee met 4 schoenen is inmiddels een strak gedefinieerd merk. Uiteraard met bijbehorend logo, pay-off en een passende visuele stijl. Geen overdreven branding, wel duidelijk herkenbaar. Dit zie je terug in de packaging, de website, de visuals en al het andere werk wat we sindsdien voor DTCH hebben ontwikkeld.

DTCH hadden we nooit zo mooi kunnen maken zonder
Jeroen van der Wielen, Christian Kiesling & Merlijn van Gerven
check DTCHshoes.com

Ook een merk bouwen?

De stappen die we met DTCH hebben gezet, zetten we graag nog een keer. Heb jij een goed idee of product, maar nog geen merk? Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom gezellig langs in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x