Maar wij…

Iedere Nederlander kent Dommelsch, maar steeds minder mensen drinken het. Bij de brouwerij vinden ze dat jammer. Een trots Brabants merk met zo’n goed en eerlijk pils verdient een groot publiek. Samen met onze vrienden van AB InBev hebben we de positionering scherp gezet, de klassieke pay-off in ere hersteld en een complete restyle doorgevoerd.

Pils met en zonder alcohol

Dommelsch is gewoon goed pils. En verder geen nieuws. Geen overbodige onzin, geen liflafjes, geen lifestyle en zeker geen hippe baarden. Dommelsch is sponsor van de gewone man. Die wil geen poespas, wil niet met z’n kop op Youtube en is niet op zoek naar experience. Hij wil aan de bar staan, barbecuen, kamperen of TV kijken met een goed glas Dommelsch.

Ode aan de oprichters

De restyle hebben we gebaseerd op één van de eerste Dommelsch etiketten ooit ontworpen door de oprichters van de Dommelsche bierbrouwerij (de familie Snieders). Nu opnieuw de harten van Brabant en Nederland veroveren. Met een outdoor campagne, inhakers en een slimme sponsordeal waarmee we het Dommelsch merk koppelen aan dé sport voor de gewone man.

Meer publiek?

Wat we voor Dommelsch kunnen, kunnen we ook voor jouw merk. Eerst je merk scherp vastklikken en daarna super consistent uitrollen. Bel eens met Henry: +31 6 12 86 26 42. Of kom een keer een biertje drinken in het Klokgebouw.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x