0800-Lauda

Bij Lauda nemen we graag de tijd om mooie dingen te maken. Maar soms is die tijd er gewoon niet. En moet het toch mooi. Voor haastklussen, inhakers, en nu-zijn-we-echt-te-laat-klussen bellen onze klanten 0800-Lauda. Komt goed. Echt waar.

Brabantse TopBureau’s

Binnen no-time een illustratie opleveren die alle creatieve hotspots en de beste bureaus in Brabant in kaart brengt. Dat doen we graag voor de MarketingTribune!

Hands-on

Een aanbesteding snel en volgens de aanbestedingsregels visueel uitwerken. Natuurlijk! Altijd fijn deze hands-on samenwerking met ICS Groep.

Antwerpen op stelten

Buddha-to-Buddha had al een tijdje internationale plannen, maar geen pand. En ineens was er die mogelijkheid. Tussen alle beroemde juweliers van Antwerpen. Of we een teaser konden bedenken. Natuurlijk.

Wereldrecord bumper

Dommelsch is sponsor van de gewone man. Toen de mogelijkheid zich voordeed om DE sport van de gewone man te sponsoren, moesten we snel zijn. Of we binnen een week bumpers konden maken. Zeker!

On demand packaging

Producx levert actiematige producten aan de Lidl en Aldi. Vogelvoer, plantjes, zaadjes, bedenk het maar en ze maken het. Als ze heel Europa kunnen beleveren, moet het wel snel. En dan bellen ze ons.

Snelle hulpactie

Hertog Jan wilde de horeca een handje helpen in de Corona crisis. Meesterbrouwer Gerard had nog een partij bijzonder vatgerijpt bier liggen die wel geveild mocht worden. Of wij wilden helpen met de verpakking? Heel graag.

Examen stunt

Je zal maar geslaagd zijn in de Corona crisis. Buddha-to-Buddha vond dat die scholieren wel wat morele steun konden gebruiken. Of we in twee dagen een woordgrap konden bedenken & produceren. Of course.

Nog meer inspiratie?

Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

Ingang via de zijkant van het
Klokgebouw aan de kant van de
Beukenlaan.

040 84 41 877
welkom@studiolauda.com

shutterstock_93062488@2x