MDK02975-1_Wax-on_Wax-off_breed_vacature

Bij Studio Lauda zijn we de hele dag bezig met merken. We maken ze mooier, van binnen en van buiten. Niet lullen maar poetsen is onze mentaliteit: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We werken in een klein team waar leuke én goede ervaren vakmensen intensief en in een fijn, ongedwongen sfeer samenwerken. Bij ons doe je wat je leuk vindt én waar je goed in bent. Want wij geloven dat je dan het beste in jezelf naar boven haalt. En daar worden onze klanten weer heel erg blij van. Spreekt je dit aan? Mooi. We zoeken namelijk versterking en hebben een mooie vacature in de aanbieding.

Junior Projectmanager

 

Bij Lauda zoeken we een Projectmanager. Een ware regisseur voor elk type project. Of het nu gaat om een complete rebranding, een advertentie of verpakking. Je bent altijd in controle. Jij bent de spin in het web tussen de klant, creatie en leveranciers en gaat altijd voor het beste resultaat. No matter what. Je bewaakt de kwaliteit, planning, budget en deadlines. Lauda betekent lof in het Latijn (je kent het van cum laude) en het zegt alles over hoe wij naar branding kijken. Een merk verdient Lauda als alles perfect op elkaar past. En dit begint bij een goede organisatie.

 

That’s where you come in…

Jij hebt de ervaring om projecten superstrak te managen en de persoonlijkheid om mensen te prikkelen en verrassen. Jij laat je niet gek maken door opstandige creatieven of gehaaste klanten. Jij zoekt altijd naar de tijd en de ruimte om alles op zijn pootjes terecht te laten komen.

 

Even op een rijtje:

– Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als collega’s.
– Je bent secuur, stressbestendig, georganiseerd, daadkrachtig en hebt geen 9-5 mentaliteit.
– Je kunt goed plannen, organiseren en bewaard het overzicht met oog voor resultaat.
– Je hebt genoeg ervaring, skills en lef om onze dagelijkse gekte van Lauda te managen.

 

Wij

Bij Lauda kun je lekker werken voor mooie merken. In ons hechte team krijg je alle ruimte en verantwoordelijkheid om jezelf te zijn en je ding te doen. Natuurlijk bieden we je een goed salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen.

 

Meer

Bel gerust met Amé (06 – 24 98 24 18) als je meer wil weten over ons team of de vacature. Ben je geïnteresseerd en wil je een keer langskomen mail dan naar ame@studiolauda.com

© 2017 – 2020 Studio Lauda | All Rights Reserved | Privacy & Terms | Cookie verklaring